2020. Augusztus 10. Hétfő  Lörinc

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Megtaláltuk a buszsofőrt, aki átkísérte a gyerekeket a négysávos úton - videóval

Imádja munkáját az a sofőr, aki a buszról leszállva segített át az úton két kisgyereket még a múlt héten egy Kecskemét és Lajosmizse közti megállónál. Boros Gábor amikor látta, hogy gondban van az apuka, azonnal cselekedett.

Ahogyan azt korábban megírtuk, a régi 5-ös négysávos, forgalmas útszakaszán egy Kecskemétre tartó buszsofőr az egyik megállóban leállította gépjárművét, kiszállt a buszból, és az út másik oldalán lévő gyerekeket kézen fogva vezette át az úttesten.

A helyszínen minden reggel megjelenik egy házaspár három kisgyerekkel, akik minden alkalommal átkísérik a kicsiket a buszhoz, hiszen itt nincs lehetőség zebrán átjutni egyik oldalról a másikra. Az ominózus reggelen azonban az apuka egyedül és késve érkezett.

Boros Gábor látta, hogy az apuka három gyerekéből csak kettő kezét tudná megfogni ahhoz, hogy biztonságosan átkeljenek az úton. A buszsofőr a helyzetet felismerve nem késlekedett, azonnal segítséget nyújtott a férfinek. Azt mondja, számára ez természetes, hisz ezért is választotta ezt a hivatást. 

– Szeretem, imádom csinálni, két éve vagyok autóbusz vezető, minden reggel úgy kelek fel, hogy nekem mennem kell dolgozni, tudok tenni a többségért – fogalmazott Boros Gábor a Kecskeméti Televíziónak adott interjújában.

A megható esetet az egyik utas örökítette meg, akinek édesanyja tette ki közösségi oldalára. A fotó futótűzként terjedt a Facebookon, hihetetlen sok pozitív visszajelzés érkezett hozzá.

Élő adás