2020. Január 22. Szerda  Vince

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Megtelt a Szeretet kosár

Szép számmal érkeztek hétfőn délután arra a jótékonysági rendezvényre, amelyet a leukémiával küzdő Gereben Lívia javára szerveztek a Mercedes-Benz Sport Akadémián. A Szeretet kosár című program célja, hogy bevételével hozzájáruljanak Lívia gyógykezeléséhez és erőt küldjenek számára a gyógyuláshoz.

Ahogyan azt korábban megírtuk, élete legnagyobb harcát vívja Gereben Lívia, a 19 éves kecskeméti kosaras lány. A közelmúltban leukémiát diagnosztizáltak nála, elkezdődött a kemoterápiás kezelése, felépüléséhez azonban most nagy szüksége van az összefogásra. Hétfőn délután jótékonysági rendezvényre várták mindazokat, akik szeretnének segíteni Lívia mielőbbi gyógyulását.

A Kodály Iskola és a Nemzeti Kosárlabda Akadémia közösen szervezte meg azt a jótékonysági délutánt. A rendezvényen felléptek a Kodály Iskola „sztárjai”: az Aurin Leánykar és a Miraculum Gyermekkórus Durányik László vezényletével, a Sergő zenekar Vadas László vezetésével, valamint Beke Márk, a 2018-as Virtuózok győztese is játszott a koncerten.

Különleges műsorral készültek erre az alkalomra a Kosárlabda Akadémia növendékei: SzívKosár című produkciójuk valóban a szívekig ért. Nagy sikert aratott az egész műsor, minden résztvevő és szereplő abban reménykedik, hogy Lívia életéért folytatott küzdelme is ilyen sikeres lesz…

Élő adás