2018. Október 18. Csütörtök  Lukács

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Megújul a hetényegyházi iskola parkolója

Felújítják a Móricz Zsigmond Általános Iskola előtti parkolót. Nem csupán a régit hozzák helyre, de bővítik is a parkolási lehetőséget. Az Iskola utca teljes hosszában meg lehet majd állni autóval.

Már feltúrták és szalaggal körbehatárolták az út egy részét a hetényegyházi Iskola utcában. A parkolót újítják fel a Móricz Zsigmond Általános Iskola előtt. A munkálatokra nagy szükség van, mivel már nagyon nehézkes volt megállni az intézmény előtt.  Nem csupán helyrehozzák a parkolót, de bővítik is a megállási lehetőséget.

- Nagyon régóta probléma, hogy az Iskola utcai parkolónak csak a közepe használható parkolásra, a két vége nyaranként nagyon saras volt. Ma már annyi autó van, akár hétköznapokon is, az egész utca megtelik autókkal, ezért elengedhetetlenül fontos volt, hogy ez a parkoló kibővüljön, és ez a munka most már el is kezdődött - mondta Molnár Pál, önkormányzati képviselő.

Az utca teljes hosszában meg lehet majd állni a munkálatok után, így tehát sokkal kényelmesen lesz a parkolás. A felújítás több mint 10 millió forintból valósul meg, melyet a városi költségvetésből biztosítottak.

Molnár Pál azt is elmondta, hogy bár még sok a munka, úgy néz ki, hogy a parkoló 1-2 hét múlva teljes egészében elkészülhet.

Élő adás