2020. Június 4. Csütörtök  Bulcsú

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Megújul a hetényi kerékpárút

Nagy erőkkel zajlik a hetényegyházi kerékpárút felújításának utolsó szakasza. A 97 millió forintos beruházásnak köszönhetően több mint két kilométer hosszon újul meg a kerékpárút, melyet a Széles köztől egészen a 2014-ben megépített bicikliút szakaszáig építenek.

Befejező üteme zajlik a hetényegyházi kerékpárút felújításának. Az érintett szakasz a Széles köztől egészen a 2014-ben megépített kerékpárút szakaszáig tart.

A kivitelezés 2360 méteren valósul meg, mely során lemarják az aszfaltburkolat felső rétegét, szükség szerint megerősítik az útlapot, az alapcserénél aszfalt kötőréteget és teljes szakaszon aszfalt kopóréteget készítenek. Emellett rendezik a padkákat, valamint szintre emelik a már meglévő közműaknákat és szerelvényeket.

A 97 millió forintos beruházás várhatóan október végéig tart majd. A munkálatok befejezéséig a kerékpáros forgalom minimálisan korlátozva lesz. A közúton a munkagépek mozgása miatt rövid ideig kézi forgalomirányításra lehet számítani, de az ingatlanokat bármikor meg lehet közelíteni.

Élő adás