2019. Augusztus 19. Hétfő  Huba

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Ments meg egy kutyát a Valentin-napi virág árából!

Rendhagyó kezdeményezéshez csatlakozott a kecskeméti Argos Állatvédelmi Egyesület. Az akció lényege, hogy a Valentin-napra szánt virágok és lufik árát a szerelmesek inkább jótékonykodásra ajánlják fel. Az ajándékokra szánt összegekből az állatmentő és állatvédelmi szervezeteket munkáját lehet támogatni.

Ments meg egy kutyát a Valentin-napi virág árából a címe annak a jótékonysági akciónak, amihez a kecskeméti Argos Állatvédelmi Egyesület is csatlakozott. 2019-ben a szerelmespárokat arra kérik, hogy lufik és vágott virágok helyett az állatvédelmi szervezetek munkáját támogassák az összeggel. A felajánlásokat február 14-ig várják Valentin megjegyzéssel.

- A közösségi oldalunkon kint vannak az elérhetőségeink, ha utalásként beírják, hogy Valentin, akkor tudni fogjuk, hogy ki volt az utaló fél. Mi úgy köszönjük meg ezt a kedves gesztust, hogy egy-egy kutyánkat lefotózzuk, és akár a mi üzenőfalunkon keresztül is tudnak üzenni a párjuknak a szerelmesek - mondta Szabó Attila, az egyesület elnöke. 

Az önzetlenség jegyében így tehetnek valami jót a párok, miközben kapnak is valamit. A hölgyek bizonyosan meghatódnak majd, ha megtudják, hogy az ajándék csokoládé árából egy hétig jól lakhat egy kiskutya.

- Nyilván kell a virág meg a figyelmesség a hölgyeknek, de mi úgy gondoljuk, hogyha emellett tudnak esetleg támogatni egy nemes ügyet, egy nemes cél érdekében, akkor ez lelkiekben is jól eshet a partnernek - mondta Szabó Attila. 

Az Argos Állatvédelmi Egyesület elnöke elmondta, a támogatások mellett természetesen lehetőség van az örökbefogadásra is, ha valaki úgy érzi, inkább maga gondoskodna egy kutyáról vagy cicáról. Ráadásul az újdonsült gazdiknak élethosszig tartó kutyaiskolai kiképzést is felajánlottak.

ARGOS Rehabilitációs Állatvédelmi és Környezetvédelmi Egyesület
Tel: 06-20/283-3614
E-mail: argosallatvedo@gmail.com
Facebook:  www.facebook.com/argosegyesulet
számlaszám: OTP Bank 11732002-21343768
Adószám: 18789995-1-03

Élő adás