2021. November 30. Kedd  András, Andor

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Mikuláskuckó a Ciróka Bábszínházban - Videóval

Köztudott, hogy a Mikulás lappföldi házát minden év decemberében tatarozzák. Emiatt a télapó idén is a Ciróka Bábszínházban rendezi be átmeneti szálláshelyét. A kuckó kialakítása nem titkos a gyerekek és családok hétköznap és hétvégén is ellátogathatnak a nagyszakállú lakhelyére.

Javításra és minőségellenőrzésre váró játékok, óriási, fenyőillatú szappan és hógombócleves jelzik, hogy hamarosan érdekes vendége lesz a Ciróka Bábszínháznak.

- A Mikulás minden év decemberében hozzánk költözik. Annyit kell erről tudni, hogy ilyenkor tatarozzák a lappföldi házát és a magyarországi lehetséges helyszínek közül a Cirókát választotta ki. Ilyenkor itt, nálunk rendezi be a kuckóját, és innen végzi a munkáját - mondta Kiszely Ágnes, a Ciróka Bábszínház igazgatója.

A Mikulás átmeneti szállását természetesen a bábszínház minden évben igyekszik úgy berendezni, hogy vendégük otthonosan érezze magát. Egyáltalán nem mindegy, hova kerül a mosdósarok, a hálóhely vagy a javítóműhely. A télapó távollétében a gyerekek és szüleik is megnézhetik, mi minden van a Mikuláskuckóban és persze a kalandok sem szoktak elmaradni.

Az előző években a Mikulás történetével és a nagyszakállú játékkészítő gépével kapcsolatos bonyodalmak várták az érdeklődőket. Az biztos, hogy a szoba idén is számos titkot rejt. A Mikuláskuckó november 28-án nyílik ki, ahová előzetes bejelentkezés alapján tudnak ellátogatni a kicsik és nagyok.

Élő adás