2020. Október 21. Szerda  Orsolya

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Minden utazási kedvezményt igazoló okmány érvényessége meghosszabbodik

A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. a korábban már közzétett  lejáró utazási jogosultságok elfogadása mellett, még több igazolást elfogad a kedvezmények biztosítása érdekében. Mutatjuk a részleteket:  

Tájékoztató

A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. tájékoztatja a Tisztelt Utazóközönséget, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium kezdeményezésére a korábban már meghirdetett lejáró utazási jogosultságok elfogadása mellett minden egyéb lejáró, utazási kedvezményre jogosító igazolványt, igazolást elfogad a kedvezmények zavartalan tovább biztosítása érdekében.

Ide értendő:

bármely személyi azonosításra alkalmas okmány (személyi igazolvány, útlevél, vezetői engedély),

a Magyar Igazolvány, a Magyar Hozzátartozói Igazolvány,

a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének arcképes igazolványa,

a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének arcképes igazolványa,

a vakok személyi járadékában részesülésről szóló igazolás,

a Magyar Államkincstár vagy az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság által kiadott, sorszámozott hatósági igazolvány,

a hadigondozotti igazolvány, továbbá

minden olyan, a fentiekben külön nem nevesített, magyar hatóság, hivatal, intézmény, szervezet által kibocsátott okmány, igazolás, igazolvány, utazásnyilvántartó lap, utalvány stb., amely a 85/2007. (IV. 25.) Korm. rendeletben foglalt utazási kedvezmény igénybevételére jogosít és a kedvezményjogosultság ellenőrzésekor felmutatni szükséges.

Kecskemét, 2020. március 24.

Kecskeméti Közlekedési Központ Kft.

Élő adás