2022. December 5. Hétfő  Vilma

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Nagyköveti látogatás az Neumann János Egyetemen

Szeptember 8-án Egyetemünkre látogatott Őexc. Saud Hamad Al-Shamsi, az Egyesült Arab Emírségek Magyarországra akkreditált nagykövete és delegációja. A vendégeket Gaál József, Kecskemét város alpolgármestere és Ladics Mónika irodavezető kísérte.

A delegációt Dr. habil. Fülöp Tamás Ferenc rektor, Dr. Weltsch Zoltán tudományos rektorhelyettes, Szemerey Szabolcs, a Neumann János Egyetemért Alapítvány stratégiai igazgatója, Kohi Habib külügyi irodavezető és Gróf Gréta külügyi referens fogadta.

Az Egyetem vezetői bemutatták az intézményt és a folyamatban lévő kutatásokat, majd a felek a jövőbeli együttműködés lehetőségeiről egyeztettek.

A megbeszélést követően a delegáció megtekintette a Campus Oktatási épületet.

A Neumann János Egyetem és az Egyesült Arab Emírségek között kialakulóban lévő szoros kapcsolatrendszert tovább erősítette Nagykövet úr látogatása, amellyel jelentős mértékben hozzájárult Egyetemünk nemzetközi kapcsolatainak fejlesztéséhez, rövid- és hosszútávon egyaránt. A delegáció pedig kifejezte szándékát, az Egyetemmel történő jövőbeni folyamatos kapcsolattartásra és Egyetemünkre történő látogatásokra is.

 

Neumann János Egyetem

Élő adás