2021. November 30. Kedd  András, Andor

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Nem tudja a DK-s Szőkéné, mi történik a körzetében – Videóval

Nincs tisztában azzal Szőkéné Kopping Rita, hogy mi történik a választókerületében. A DK-s képviselőasszony arról érdeklődött a közgyűlésen, mikor készül el a Csabay Géza körúton az új zebra. A kérdéssel saját magát hozta kellemetlen helyzetbe, az átkelőhely ugyanis már elkészült.

Még szeptemberben számoltunk be arról, hogy elkezdődött a Csabay Géza körút Tatár sor közelében található szakaszánál az új gyalogátkelőhely létesítése, a zebra pedig azóta már el is készült. Szőkéné Kopping Rita, a választókörzet képviselője azonban egyáltalán nem tudott minderről, ezért kérdésként feltette a közgyűlésen, hogy mikor lesz kész a Csabay Géza körúton a zebra.
– Korábban terveztük, illetve benne is volt a költségvetésben, hogy a Tatár sornál, a Csabay Géza körúton készül majd egy zebra, meg egy járda a buszmegállóig. Azt szeretném megkérdezni, hogy ez a dolog hogy áll, mert én még nem láttam ebben előrelépést –tette fel kérdését a képviselő.

– Én úgy láttam, hogy készen van – válaszolta Szemereyné Pataki Klaudia polgármester.  

Valóban készen van, a Csabay Géza körúton elkészült a zebra, és a környezetét is rendezték, így ma már biztonságosan haladhatnak át a gyalogosok a fürdő utáni körútszakaszon is.

 

Élő adás