2019. December 15.   Valér

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Nyári tréningek a CédrusNet-nél

Július 16-án az „Angolra hangolva” című újrakezdőknek szánt mini-tanfolyammal indult az a képzéssorozat, mellyel a CédrusNet csapata a meleg nyári napokat is hasznossá és élvezetessé szeretné tenni a csatlakozók számára. Az idősödő és idős korosztályok számára a szellemi frissesség megtartásában létfontosságú, hogy nap mint nap új ismereteket szerezzünk, felfrissítsük régen megszerzett tudásunkat. Arról nem is beszélve, hogy munka- vagy feladatvállaláshoz elengedhetetlen, hogy a jelentkező érvényes tudással rendelkezzen.

Ezért állítottunk össze egy olyan nyári kínálatot, melyben a Szenior Tudásbank és CédrusKörök tagjai találhatnak maguknak megfelelő tanulási, fejlődési lehetőséget.

Angolra hangolva – nyelvtanulás újrakezdőknek!

A 4 alkalmas nyári angol mini-kurzus célja, hogy néhány kiemelt témakörre fókuszálva segítséget nyújtson az angol nyelvű társalkodásban azok számára, akik már tanultak valamikor angolul, de régen használták a nyelvet és szeretnék, ha magabiztosabbak lennének.  Sok gyakorlás, beszéd: bemutatkozás, ismerkedés, köszönések, utazás, szálláskeresés, hotel, repülőtér, vásárlás, étterem – szóval minden, ami egy utazáson vagy külföldiekkel való találkozáson hasznos lehet. Angol tanár: Lakó-Tóth Edit    

Játékról játékosan - játéktechnikák fiatalokkal, gyerekekkel való együttlétekre

A foglalkozás célja a gyerekek, fiatalok korosztályi sajátosságainak megismerése és olyan játékok bemutatása, melyekkel a szeniorok élményeket adhatnak a körülöttük lévő csoportoknak. Foglalkozást vezeti: Borda Balázs

Önképző tréning

A tanfolyam célja, hogy olyan ismereteket szerezhessenek a résztvevők, melyek jól jöhetnek a CédrusNet közösségekben végzett munkájuk során és hasznát vehetik az élet más területein is. A témaköröket az eddigi együttműködés tapasztalatai alapján állítottuk össze. Informális tanulás - abból indulunk ki, hogy mindig lehet fejlődni. Arra keressük a választ, hogy milyen tudásszerzési technikák vannak, amit a formális oktatáson kívül használhatunk ismereteink gyarapítására.

Kommunikáció a környezetemmel – azt vizsgáljuk meg, hogy milyen praktikák vannak a környezetünk megszólítására, hogyan tudjuk megosztani élményeinket, hogyan lehetünk minta mások számára.

Bevonás, egymás elérése – a közösségi lét egyik nagy kihívása, hogy megtaláljuk társainkat, akikkel közösen formálhatjuk környezetünket, akikkel megvalósíthatjuk céljainkat.

Foglalkozásokat vezeti: Borda Balázs

 

További információ: Lakó-Tóth Edit 70-618-1878

Élő adás