2020. Augusztus 10. Hétfő  Lörinc

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Nyerjen osztrák síhétvégét családi fürdőzéssel!

Bár mindenki nyer, aki elmegy a Kecskeméti Fürdő családi napjára november 17-én, vasárnap még egy osztrák síhétvégét is nyerhetnek a vendégek az önfeledt kikapcsolódás élménye mellett.

November 17-én, vasárnap 14 és 18 óra között várnak kicsiket és nagyokat a Kecskeméti Fürdő népszerű családi napjára. Az ingyenes vizes vetélkedőkön, kézműves foglalkozásokon és ügyességi játékokon kívül ezúttal egy különleges meglepetéssel is készülnek a szervezők. Akik kedvezményes árú családi jegyet váltanak vasárnap, emellett kitöltenek egy rövid kérdőívet, megadva e-mail-címüket is, részt vesznek egy sorsoláson. A legszerencsésebb fürdővendég pedig egy két fő részére szóló osztrák síhétvégét nyer a Kecskeméti Fürdő és a Mistral Travel Utazási Iroda jóvoltából!

A nyertesek az Alsó-Ausztriában található Lackenhof síparadicsomába utazhatnak el, ahol félpanziós ellátással látják őket vendégül. Az Ötscher lábánál fekvő, festői környezetben található hegyi falucska kiváló hely a téli sportok szerelmesei számára. A nyertesek három napot, két éjszakát tölthetnek el ezen a gyönyörű vidéken.

A nyeremény, amely előzetes időpont-egyeztetéssel 2020. január 2-a és március 18-a között használható fel, más személyre nem ruházható át és készpénzre nem váltható be.

Élő adás