2021. Május 6. Csütörtök  Ivett

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Nyomásingadozás és vízhiány lesz szerdán Kecskemét egyes részein

Karbantartási munkálatok miatt nyomásingadozás, vízhiány lesz május 5-én az Izsáki út 13. számtól a Dózsa György úton, a Petőfi Sándor utcán, a Deák Ferenc téren, a Kossuth téren, valamint a Szabadság téren. A BÁCSVÍZ Zrt. közleménye.

Közlemény!

Az ivóvízhálózat éves karbantartását végzi a BÁCSVÍZ Zrt.

A BÁCSVÍZ Zrt. tájékoztatja Tisztelt Felhasználóit, hogy 2020. május 5-én, szerdán megkezdi Kecskeméten és vonzáskörzetében

az ivóvízhálózat éves karbantartását.

A vízellátás minél zavartalanabb biztosítása érdekében a karbantartási munkákat főként az esti, éjszakai órákra ütemezik, 22 óra 02 óra közötti időben.

A beavatkozások következtében átmeneti nyomásingadozás, vízhiány fordulhat elő.

A BÁCSVÍZ Zrt. munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy a karbantartás a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon.

A munkálatok első ütemében – 2021. május 5-én, szerdán – a BÁCSVÍZ Zrt. Izsáki úti, I. számú ivóvíz termelő üzemétől a Cifrapalotáig végzik el a hálózat öblítését.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az Izsáki út 13. számtól a Dózsa György úton, a Petőfi Sándor utcán, a Deák Ferenc téren, a Kossuth téren, valamint a Szabadság téren át jutnak el az öblítő aknákig. Az öblítés időtartama alatt a felsorolt utcákban és tereken, illetve azok környezetében fordulhat elő időszakos vízhiány és átmeneti nyomásingadozás.

A BÁCSVÍZ Zrt. előre is köszöni megértésüket és türelmüket!

Élő adás