2019. Augusztus 19. Hétfő  Huba

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Oktatási Klub a Neumann János Egyetemen

Az Oktatási Klubjának első kecskeméti rendezvényét tartotta ma a Magyar Nemzeti Bank a Neumann János Egyetemen. A klubba olyan végzett vagy aktív hallgatókat és tanárokat várnak, akik részt vesznek a bank vagy a Pallas Athéné alapítványok valamelyik oktatási programján. A cél, hogy ne csak egyetemenként, hanem országosan is tudjanak tapasztalatot szerezni a konferenciákon és workshopokon.

Első kecskeméti rendezvényére várta az érdeklődőket a Magyar Nemzeti Bank Oktatási Klubja. Az MNB és a Pallas Athéné Alapítványok oktatási programjain részt vevőknek és ösztöndíjas hallgatóiknak kínálnak szakmai támogatást és közösséget.

- Mindenképp úgy gondolom, hogy ez is egy olyan új ajtó, amit a Magyar Nemzeti Bank kiválósági ösztöndíja megnyitott előttünk, és mindenképpen szeretnék a tagja lenni, hiszen rengeteg lehetőséget látok ebben az oktatási klubban is - mondta az egyik diák.

Az összegyűlt hallgatókat Szemerey Szabolcs, a Kecskeméti Duális Oktatás Zrt. vezérigazgatója és Finta Zita, a Neumann János Egyetem kancellárja köszöntötte. dr. Dubéczi Zoltán, az MNB Oktatási Klub alelnöke előadásában bemutatta a november elején indult klub programjait és a csatlakozási lehetőségeket.

-Extrakurrikuláris szakmai tudást próbálunk átadni a hallgatóknak az egyesületen keresztül. Ezt az egyesületet olyan hallgatói közösség  hozta létre , akik az MNB és a Pallasz Athéné Alapítványok oktatási programjainak hallgatói illetve ösztöndíjasai - mondta dr. Dubéczi Zoltán

A klubról további tudnivalók találhatók meg a www.mnboktatasiklub.hu oldalon. Fontos, hogy a tagjai nemcsak saját egyetemükön, hanem bármelyik rendezvényen gyarapíthatják tudásukat. A rendezvény zárásaként Dr. Szilágyi András, a Magyar Országos Közjegyzői Kamara senior adatvédelmi tanácsadója a GDPR-ról, az általános adatvédelmi rendeletről tartott előadást.

Élő adás