2022. December 7. Szerda  Ambrus

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Palacsintasütéssel és mozizással startolt a Kadafalvi Napok

Még több meglepetéssel és színes programkavalkáddal érkezik idén a XI. Kadafalvi Napok. A szombati színpadi programok mellett idén több kiegészítő programmal is bővült az esemény.

Kadafalván a Heliport melletti füves területen lelkesen díszítették ma délelőtt a színpadot a Kada Elek Nyugdíjas Klub önkéntesei. Egész Kadafalva készül a városrész napjára. Idén sem lesz hiány a hagyományos és a modern elemekből, erről a Hi! Kecskemét csapata is gondoskodott.

– Azokat az elemeket megtartottuk, amelyek tavaly nagyon bejöttek. Én ezért a péntekre is azt mondanám, hogy fő nap, ugyanis tavaly elindítottuk a közösségi mozi programunkat - mondta Galgóczy Zsolt szervező. A mozizás előtt palacsintával vendégelték meg a gyerekeket a Tücsök utca lakói, utána tábortűz volt szalonnasütéssel, örömzenével  

Szombaton idén sem hiányzik majd a lovaskocsis felvonulás, a főzőverseny és a színpad is tele lesz izgalmas programokkal. Galgóczy Zsolt szervezőtől megtudtuk, az esemény csatlakozott az Emeljünk fel minél több gyermeket országos kezdeményezéshez is idén, így a délelőtt 10 órától flashmobra is számíthatnak a résztvevők. 11 órakor pedig remélik minél több lurkót a magasba emelnek majd szüleik, ezzel is kifejezve szolidaritásukat.

Íme a részletes programok!

Élő adás