2021. November 30. Kedd  András, Andor

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Pénteken lesz a Megyei Prima Gála - Videóval

Immáron 16. alkalommal adja át a VOSZ Bács-Kiskun Megyei Szervezete a megyei Prima díjat és Közönségdíjat. Egy év kihagyás után, 2021-ben a megye vállalkozói és cégei újra összefognak, hogy elismerjék és díjazzák a köztünk élő „hétköznapi hősöket”. Hogy a 10 kategória győztes közül ki kapja meg az elismeréseket, pénteken este 6 órakor derül ki a Four Points by Sheraton Hotelben.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Bács-Kiskun Megyei Szervezete idén 16. alkalommal adja át az országos Prima Primissima mintájára a megyei Prima díjakat. A kitüntetés célja, hogy a térségben is méltó elismerésben részesüljenek a tudomány, a művészet, a kultúra és a sport azon kiemelkedő teljesítményt nyújtó helyi tehetségei, akiknek tevékenysége, munkássága kifejezetten példaértékű eredményekkel bír.

A 10 kategóriagyőztes közül 3-an kapnak a zsűri döntése alapján Prima díjat, egy valaki pedig közönségdíjban fog részesülni. A rangos díjakat most pénteken este 6 órától egy nagyszabású Prima díjátadó gálán adják át a Four Points by Sheraton Hotelben, ahol méltó körülmények közt ünneplik az adott év díjazottjait. Az erkölcsi elismerésen túl a 3 megyei Prima díj mellé 1-1 millió, a Közönségdíj mellé pedig fél millió forintnyi pénzjutalom is társul.

Élő adás