2018. Július 21. Szombat  Dániel

19°C / 30°C

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Rátörte az ajtót, fenyegette a felvételek készítőjét

Rátörték az ajtót a Halasi úton arra a hölgyre, akinek az erkélyre szerelt biztonsági kamerája rögzítette, ahogyan valaki kiszúrja 12 autó kerekét. Az agresszív támadót a rendőrök bilincsben vitték el, párja később késsel támadt a hatóság embereire.

Korábban beszámoltunk az esetről, hogy 12 autó kerekét szúrták ki a Halasi úton.

Feltehetően a Kecskeméti Televízióban is bemutatott felvételek miatt törtek rá egy hölgyre Kecskeméten egy Halasi úti társasházban. A videón látható, ahogy valaki kiszúrja több parkoló autó kerekét. A támadó állítólag vasárnap a felvétel készítőjénél verni kezdte a bejárati ajtót, miközben azt kiabálta "Megöllek! Megöllek!" Az ajtót végül széttörte, a rémült hölgy hívta a rendőröket, akik az elkövető L. Zsoltot megbilincselték és elvezették. A lakók szerint később L. Zsolt párja késsel támadt a rendőrökre, őt végül a mentők kórházba szállították.

Mivel az egyik önkormányzati bérlakásban lakó család folyamatosan tör-zúz és zavarja a ház lakóit, a társasházban gyakran jelennek meg rendőrök. A bérlők folyamatos rettegésben tartják az ott élőket. Eltávolításukra önálló bírósági végrehajtó közreműködésével március-április hónapban kerülhet sor.

 

Kecskemét percről percre

Élő adás