2021. November 30. Kedd  András, Andor

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Reagált a polgármester a baloldali pártok között dúló botrányra – Videóval

A botrányok, a csalások nem viszik előre a várost. Egyebek mellett erről is beszélt Szemereyné Pataki Klaudia polgármester a baloldali pártok között dúló botrányra reagálva. A városvezető a konszenzusos politikára törekszik a jövőben is.

– Legyen konszenzus és béke a városban! – így reagált Szemereyné Pataki Klaudia a kecskeméti ellenzéki előválasztáson kirobbant botrányra a Kecskeméti Televízió stúdiójában. A városvezető véleménye szerint az eddig békében élő várost nem viszik előre az ilyen jellegű támadások.

– Én arra törekszem a jövőben is – és arra kérek mindenkit, ebben segítse a munkámat, – hogy azt a konszenzusos politikát, amit a városban folytattunk az elmúlt évtizedekben, és folytattam én is személyesen, továbbra is meg tudjam őrizni. Hiszen a város így egész, így fejlődik, így tudjuk közösen megoldani a problémáinkat, és így tudunk a jövőre koncentrálni. A botrányok, a csalások, a feljelentések nem viszik előre a várost.

Szemereyné Pataki Klaudiával Kozák Polett, a Kecskeméti Médiacentrum ügyvezetője beszélgetett egyebek mellett az egyre bővülő oktatási rendszerről, így a Mercedes-Benz Schule képzéséről, az iskolák környezetében épülő sportcsarnokokról és az egyetem jelenlegi helyzetéről. Szó volt továbbá a bővülő bölcsődei hálózatról is, amely a fiatal családok életét könnyítheti meg. A polgármesterrel készült teljes beszélgetést a mai Kiemelőben tekinthetik meg.

 

 

Élő adás