2022. December 7. Szerda  Ambrus

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Sikeres volt a jótékonysági gyűjtés a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon

Eredményesen zárult a jótékonysági gyűjtés a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon. Az összegyűlt adományt a mai napon adták át. 

A Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kecskeméti Tagintézményének munkáját segítő Noéma Alapítvány számára rendezett gyűjtést november 17-én, a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon, a gazdákkal és kézművesekkel összefogva, az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület. Babgulyás és forraltbor megvásárlásával, valamint pénzbeli adomány formájában tudtak hozzájárulni a korai fejlesztéshez szükséges eszközök megvásárlásához a rendezvényre kilátogatók. A jótékonysági babgulyás, forraltbor alapanyagait a Tanyai Termék Piac gazdái ajánlották fel.

A Szervezők nagy örömére a jótékonysági gyűjtésen 137.000,-Ft adomány gyűlt össze a Noéma Alapítvány részére. A gyűjtés bevételének átadására a gazdák jelenlétében, november 24 –én, csütörtökön, a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon, Kecskemét főterén, a Tér a térben került sor, ahol Nagyné Seres Mária, a Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kecskeméti Tagintézményének vezetője képviselte az alapítványt.

A Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kecskeméti Tagintézménye hálásan fogadta a támogatást, hiszen a jelenlegi gazdasági helyzetben a fejlesztő eszközök megújítására, bővítésére csak rendkívül szűkös anyagi fedezet áll rendelkezésükre.

Köszönetüket fejezik ki minden jószívű adományozónak a Szervezők.

Élő adás