2019. Augusztus 19. Hétfő  Huba

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Szán helyett autón érkezett a kórházba a Mikulás

Vidám hangulat költözött a Bács-Kiskun Megyei Kórházba: szerdán délután ugyanis megérkezett a Mikulás. Nem is akárhogyan. Rénszarvasait otthon hagyta, és egy autóval robogott be a tucatnyi gyermek közé.

A Bács-Kiskun Megyei Kórházat is meglátogatta a nagyszakállú, piros ruhás. A Mikulásváró partin dr. Tálosi Gyula, a Csecsemő-és Gyermekosztály vezető főorvosa, valamint Nyilas Marianna, vezető ápoló köszöntötte az összegyűlteket. Az intézmény mostani és egykori betegei, illetve a kórház dolgozóinak gyerkőcei egyaránt óriás izgalommal várták a mikulás eljövetelét. Idén otthon hagyta a rénszarvasait, és igazán különleges módon, egy autón robogott be az aulába.

Voltak olyan bátor gyermekek, akik azonnal készen álltak egy kis versmondásra, éneklésre. Cserében természetesen csupa finomsággal ajándékozta meg őket a télapó. Nem csak ezzel az egy programmal kedveskedtek a kicsiknek. Találkozhattak a Kutyával egy mosolyért alapítvány ebeivel, kérésükre lufi állatkákat hajtogattak nekik.

A rendezvényen részt vettek továbbá a bohóc doktorok, a Ciróka Bábszínház elhozta számukra a Létramesét, sőt, a bocsok gyógyítását is kipróbálhatták.

Élő adás