2019. Július 17. Szerda  Endre, Elek

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Buszmegálló gondok a Széchenyivárosban

Két buszmegálló vár felújításra a Széchenyivárosban, amelyeket a vihar rongált meg. Hetényegyházán is van egy megálló, amely tönkrement, de idén nyáron helyreáll a rend.

Megrongált 2 buszmegállót is a vihar a Széchenyivárosban. Az egyik az Irinyi utcai váró. A Városüzemeltetési Kft. most ellenőrzi le, hogy kihez tartozik a megálló, hogy tudják, kinek a feladata helyreállítani. A másik rossz állapotban lévő váró a Március 15-e utcán van. Ez egy reklámcéghez tartozik.

Az önkormányzat többször is felszólította a vállalkozást írásban és szóban is, hogy tegye rendbe a megállót, ők pedig ígéretet tettek a felújításra.

Hetényegyházán is találkozhatunk egy leromlott állapotú váróval. Boros Gábor, a Városüzemeltetési Kft. ügyvezetője elmondta, hogy új megállót kell legyártani, amire szeptember 20-a környékén kerül sor. Rá pár napra már a helyére is teszik az új várót. Molnár Pál önkormányzati képviselő július elején stábunknak elmondta, hogy nem csupán a megállót cserélik ki, hanem megszépítik a környező területet is, és csapadékvíz elvezető árok is létesül.

Tervben van továbbá, hogy a leromlott állapotú buszmegállóval szemben, az óvoda előtt lévő várót is helyrehozzák.

Élő adás