2020. Május 29. Péntek  Magdolna

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató tartott karácsonyi ünnepséget

Nevelőcsaládokban nevelkedő gyermekek karácsonyi ünnepségének adott helyet hétfőn délután a Hírös Agóra színházterme. A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Bács-Kiskun Megyei területi igazgatóságának ünnepségén, a gyermekeket műsor és ajándék várta.

Énekeltek, és táncoltak a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató gyermekei, akik igazi ünnepi hangulatot varázsoltak a színpadra. Az est a megye különböző területeiről érkezett, nevelőcsaládban vagy otthonban nevelkedő gyermeknek szólt.

A fellépő gyerekeket és az Ágota alapítvány munkatársait, Engert Jakabné alpolgármester köszöntötte. Mint elmondta fontos, hogy az öröm ne csak a karácsonyi ajándékozásban, hanem a gyermekek lelkében is megjelenjen. Kecskemét figyelemmel kíséri azon szervezetek munkáját, akik a gyerekek esélyegyenlőségéért dolgoznak.

A megjelenteknek Pál Hortenzia, a Szent Ágota megyei területi igazgatója és Kothencz János a gyermekvédelmi szolgáltató főigazgatója kívánt jó szórakozást és áldott karácsonyi készülődést. Végül átadták az Önzetlenül a gyermekekért díjakat azoknak a munkatársaiknak, akik elhivatottan és önzetlenül végzik munkájukat a mindennapokban.

Kecskemét percről percre

Élő adás