2020. Február 25. Kedd  Géza

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Tablószavazás 4.0 - Kezdődik a 2019-es verseny!

Ma (szerda) délután 14 órától indul a 2019-es Tablóverseny és Tabló Szépe közel egy hónapig tartó versenye. Szépek a tablók, de még szebbek/helyesebbek a diákok. Ha rajtunk múlna, mindenki nyerne, de hát milyen verseny lenne az?! Ezért aztán arra buzdítunk mindenkit, gyönyörködjön az alkotásokban, keresse a legszimpatikusabb fiút/lányt, és szavazzon kedvencére!

Ez a közel egy hónapos verseny lehetőséget ad arra, hogy a végzős osztályok tablói  - és szereplői - megmérettessenek. Utóbbiak ezt teszik az érettségi vizsgán is, tehát ez nem újdonság számukra. A megmérettetésbe igyekszünk mi is bekapcsolódni, de kizárólag játékos formába! A szavazás játék, és egyben verseny a dicsőségért, az első helyért, a nyereményért. A szavazókra kreatív alkotások és boldog mosolyok, a győztesekre pedig értékes nyeremények várnak.

SZAVAZÁS

Csak belépés után lehet szavazni.
Minden tablóra lehet szavazni. A szavazás ikonja az iskola neve mellett látható. Egy tablóra kétóránként lehet leadni a voksokat, vagyis ha egyszer megtörtént a szavazás, újra csak két óra múlva lehet megismételni. A szavazás ikonja ezt jelzi is.

Egyszerre több tablóra is szavazhatsz, de mindenütt az újraszavazásra ki kell várni a két órát!

Hasonló az egyéni fotóra történő szavazás is.

Itt azonban csak azon személyekre lehet voksokat adni, akik nyilatkozatukban hozzájárultak egyéni fotójuk megjelentetéséhez, illetve ezek közül is azokra, akik arról is nyilatkoztak, hogy a játékban is részt szeretnének venni.
A játékban résztvevők neve mellett található a szavazás ikonja. Itt is minden játékban résztvevőre lehet szavazni, egyszerre több személyre is, de egy fotóra két órán belül csak egyszer.

Minden egyes tablóra és diákra leadott szavazat a tabló és a diák neve mellett a hiros.hu oldalon végig látható. 

A szavazás időintervalluma

A szavazás kezdete:   2019. május 15. 14:00 óra
A szavazás vége:         2019. június 10. 24:00 óra

HAJRÁ!

Ebben az évben a főtéri rekonstrukciók miatt a tablókiállítás elmarad.  

 

Élő adás