2020. Május 28. Csütörtök  Emil, Csanád

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Tele energiával! – Erőművek éjszakája október 11-én!

Kíváncsi vagy, mitől meleg a radiátor a távfűtéses lakásokban? Hogyan kerül forró víz a távhőrendszerbe? S miként lehet Kecskeméten előállítani annyi hőenergiát, amely elegendő a távhőellátásban érintett lakások csaknem másfél millió légköbméterének fűtésére? Most végre választ kaphatsz kérdéseidre. Regisztrálj az Erőművek éjszakájára, és tudj meg minél többet a távhőtermelés minden csínjáról-bínjáról október 11-én a TERMOSTAR Kft. Akadémia körúti fűtőművében!

Az első alkalommal megrendezésre kerülő Erőművek Éjszakáján országszerte 42 erőmű nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt. Ezen az estén olyan létesítményekbe léphetnek be a fogyasztók, amelyeket alapvetően elzárva tartanak a laikusok előtt.

Az égbe szökkenő kémények és a hatalmas gázmotorok látványa azok számára is sok érdekességet tartogat, akik eddig legfeljebb felhasználóként élvezték a fűtőműben folyó munka eredményét. Nekik is lehetőséget nyújt az egy hónap múlva esedékes rendezvény, ahogy a pályakezdő szakemberek és a leendő munkáltatók közti találkozási pontként is szolgálhat az Erőművek éjszakája, amelynek fő rendezője a Magyar Energetikai és Kőzmű-szabályozási Hivatal.

Regisztráció: https://eromuvekejszakaja.hu/jelentkezes/

Kecskemét percről percre

Élő adás