2020. Június 1. Hétfő  Tünde

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Természetgyógyász napok a Hírös Agórában

Ma (szombaton) nyitották meg a Hírös Agóra Kulturális Központ aulájában az Országos Természetgyógyász Napokat, valamint ma tartják a Mellműtöttek Bács-Kiskun Megyei Egyesületének Szakmai Napját is. Rengeteg érdekes előadást hallhatnak a vendégek a témákban, valamint szakemberek tájékoztatják az érdeklődőket a kiállítás témájához kapcsolódó legfrissebb információkról.

A kiállításon a látogatók válaszokat kaphatnak a kérdéseikre természetgyógyászoktól, rövid bemutatók segítségével ismerkedhetnek meg a szakma által alkalmazott hatékony módszerekkel, a kiállítók pedig a természetgyógyászat során alkalmazott eszközöket, eljárásokat és kiegészítőket mutatják be

A rendezvényt Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester nyitotta meg. Beszédében kiemelte, hogy a kiállításon nagyon színes a kínálat, a természetgyógyászatnak és az egészségmegőrzésnek szinte minden spektruma megtalálható.
-  Mindig sok szó esik az egészségügyről, az idősödő társadalomról, fontos azonban, hogy arról is szó essen, hogy a betegségeket egészséges életmóddal meg lehet előzni mondta az alpolgármester.

A rendezvényen szombaton tartották a Mellműtöttek Bács-Kiskun Megyei Egyesületének Szakmai Napját is, amelynek fővédnöke dr. Svébis Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Kórház főigazgatója.

- Az emlődaganat egy olyan daganat típus, amelyet ha időben észreveszünk, teljes körű gyógyulás figyelhető meg. Ezért nagyon fontosak a szűrővizsgálatok, hiszen minél hamarabb vesszük észre, annál jobbak az esélyek a felépülésre - mondta az igazgató.

Élő adás