2020. Április 9. Csütörtök  Erhard

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Új egyetemi képzések indulnak Kecskeméten

Felnőttképzések és nyelvtanfolyamok indulnak Kecskeméten. A projekt a Pécsi Tudományegyetem és a Bács-Kiskun Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat együttműködésében valósulhat meg. A cél a tudás bővítése, valamint a továbbtanuláshoz szükséges megfelelő nyelvvizsga megszerzése.

Népszerű szakirányú továbbképzéseket indít a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kara a Bács-Kiskun Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulatával együttműködésben Kecskeméten.  A már diplomával rendelkező érdeklődők augusztus 21-ig jelentkezhet önkormányzati kommunikáció, közösségi művelődés, szociális gazdasági menedzser, térségi humánszolgáltatás, valamint PR és szóvivői kurzusokra. A két féléves képzéseken részt vevők neves szakemberektől tanulhatnak.

A felnőttképzés mellett elindul egy 50 órás nyelvtanfolyam is, amely segíti mind a középiskolásoknak, mind a volt egyetemistáknak megszerezni a nyelvvizsgát. A tanfolyamra szeptember 6-ig lehet jelentkezni. 

A képzésnek a Kecskeméti Regionális Felnőttképzési Központ szervezésében a Bács-Kiskun Megyei TIT ad otthont a Tudomány és Művészetek Házában. A képzésekre az alábbi email címen lehet jelentkezni: felnottkepzes@kpvk.pte.hu

Élő adás