2021. November 30. Kedd  András, Andor

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Új kezelések és bérletek a gyógyászati részlegen

A Kecskeméti Fürdő Wellness és Gyógyászati részlegén 2021. október 11. hétfőtől több új kezelés, illetve bérlet is elérhető lesz vendégeink számára. A korábbi kezelések változatlan formában, és változatlan áron vehetők igénybe.

Új kezeléseink:

McKenzie torna:
Speciális terápia, ami a porckorongsérv, illetve a gerinc egyéb degeneratív betegségeinek vizsgálatát és kezelési módszerét foglalja magába. Gyógyászatunkon jelenleg lumbális (deréktáji) kezelést biztosítunk. A torna hatására a nyomás alatt lévő ideggyökök felszabadulnak, illetve a kiboltosult porckorongok visszapréselődnek a csigolyák közé. Ez a fájdalom csökkenését, illetve megszűnését idézi elő, megelőzve ezzel egy esetleges műtétet. Mindemellett a tornát koordináló gyógytornász életmódbeli tanácsokat is nyújt, melyek a beteg hosszútávú javulását segítik elő.

Egyéni száraztorna:
Személyre szabott gyógytorna, melynek során a gyógytornász kizárólag az adott vendéggel foglalkozik, szemben a csoportos száraztornával. A gyógytornász sokkal nagyobb figyelmet tud szentelni a vendégnek, segíti, motiválja, és javítja a mozgását. A vendég nagyobb kontroll alatt, hatékonyabban végezheti a kiadott feladatokat.

Köpöly terápia:
Vákuum masszírozás, amit erre a célra kialakított kis üvegharangokkal végzünk. A keletkező vákuum hatására az erek kitágulnak, fokozott vérbőség alakul ki az adott területen, javul a bőr, az izom, és a kezelt területhez tartozó belső szervek vérellátása, keringése, anyagcseréje. A kezelés során kilazítjuk az izmokat, így könnyebbé válik a mozgás, valamint megnövekszik a mozgástartomány. Eldolgozzuk a mélyebb, kézzel nehezen kimasszírozható izomletapadásokat, csomókat.
Ezt a terápiát alkalmazhatjuk masszázs kiegészítéseként, illetve tornagyakorlatokkal egybekötve is.
Fejfájás, vérnyomás problémák, fülzúgás, krónikus felső légúti fertőzések, asztma, szívpanaszok, illetve ízületi betegségek (gyulladás, kopásos ízületi deformitások miatti izommerevség, lumbago stb.) esetén ajánljuk.

Sport flossing:
A flossing kezelés egy új kompressziós terápia, amely az ízületi és izombántalmak hatékony és gyors kezelését foglalja magába. Célja a mozgásterjedelem javítása, a fájdalom csökkentése, a letapadások oldása, a sérülések megelőzése, és a sportolók sérülés utáni gyors visszatérésének elősegítése.
Ez a módszer egy passzív tekerést, és egy aktív mozgást foglal magába: a természetes gumiból készült flossing szalagot szorosan az ízület, vagy az izom köré tekerjük, majd 2 percen belül eltávolítjuk, ezt többször ismételve.
Alkalmazhatjuk fájdalomcsillapításra szöveti letapadások esetén, mozgás beszűkülés meglétekor, illetve ortopédiai és reumatológiai problémák esetén.

Komplex terápia:
Személyre szabott gyógytorna, melynek során a gyógytornász egy órán keresztül kizárólag az adott vendéggel foglalkozik. A komplex terápia magába foglalhatja az összes terápiát, amit a gyógytornász ismer, beleértve a McKenzie tornát, a köpöly terápiát, a sport flossingot, illetve a kinesio tape-et. Ezt a kezelést azoknak a vendégeknek ajánljuk, akiknél nem egyértelmű, hogy melyik terápia lenne számukra a leghatásosabb, így a gyógytornász a legjobb eredmény elérése érdekében szabadon választhat az elérhető szolgáltatások közül. Ha sikerül megtalálni a vendég számára legkedvezőbb kezelést, a következő alkalommal már célzottan, az adott terápiára foglalhat időpontot.

Új bérletek:
Frissítő masszázs bérlet, 10 x 30 perc
Frissítő masszázs bérlet, 10 x 60 perc

Mélyszöveti masszázs (gyógymasszázs) bérlet, 10 x 30 perc
Mélyszöveti masszázs (gyógymasszázs) bérlet, 10 x 60 perc

McKenzie torna bérlet, 10 x 30 perc
Egyéni száraztorna bérlet, 10 x 30 perc

A kezeléseket előzetes időpontfoglalás után lehet igénybe venni. Időpontot személyesen a Kecskeméti Fürdő Wellness és Gyógyászati részlegén, vagy telefonon a +36-76/500-325-ös számon lehet foglalni hétköznaponként, 10-18 óra között. Kérjük, a tervezett kezelés előtt legkésőbb 1 munkanappal korábban foglaljanak időpontot.

Kezeléseink és bérleteink árlistáját ITT tekinthetik meg.

Gyógyuljanak és frissüljenek fel nálunk, szeretettel várjuk Önöket!

Élő adás