2021. Április 12. Hétfő  Gyula

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Újabb adomány COVID Tüdőbelgyógyászati Osztálynak

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti Tüdőbelgyógyászati Osztálya – mely jelenleg a koronavírus fertőzött betegek gyógyítását végzi – 500.000 forint értékű professzionális fonendoszkópokat kapott a Nissin Foods Kft. jóvoltából. Az eszközök mellett, az intézmény Covid ellátásában dolgozók részére több raklapnyi Nissin Cup Noodles levest ajánlott fel a cég.

A Nissin Foods Kft. képviseletében Aya Kurata a vállalat igazgatója, Gyarmati Katalin HR manager, és Illés Péter sales manager volt jelen. A vállalat igazgatója az átadáson méltatta az intézmény dolgozóinak áldozatos munkáját, és köszönetet mondott helytállásukért, a kialakult járványhelyzetben.

Dr. Bozóky István, a Tüdőbelgyógyászati Osztály osztályvezető főorvosa elmondta, hogy nagy segítséget jelent a támogatás a COVID ellátásban dolgozóknak, hiszen a folyamatos fertőtlenítés miatt az ott használatban lévő fonendoszkópokat gyakrabban kell cserélniük.

Dr. Horváth Zsolt orvosigazgató az intézmény és a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítvány nevében emléklap átadásával köszönte meg az adományozók segítő támogatását.

Élő adás