2020. Augusztus 6. Csütörtök  Berta

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Újabb kis harcos gyógyulására gyűjtenek

Flóra 7 éves, és már öt éve él betegségével, mely miatt nem tud teljes életet élni.  A Charcot Marie Tooth 2C típusú betegség, melyet 2015-ben diagnosztizáltak nála, a perifériás idegrendszer betegsége. A kislány a közelmúltban lehetőséget kapott, aminek köszönhetően átélheti azt a fajta mozgást, amit még eddig soha. Azonban a további fejlesztés költségét nem bírja finanszírozni a család, így az Együtt a Kisangyalokkal Mozgáskorlátozott gyermekeket támogató Alapítvány állt melléjük, hogy összegyűjtsék a szükséges összeget.

Az Együtt a Kisangyalokkal Mozgáskorlátozott gyermekeket támogató Alapítvány felhívást tett közzé Facebook oldalán:

"Kedves Követők!

Alapítványunk egy újabb kis harcosnak kéri az összefogást és segítséget. Flóra 7 éves, kinek 2015-ben diagnosztizálták a Charcot Marie Tooth 2C típusú betegségét.

A CMT a perifériás idegrendszer betegsége, a legkülönfélébb tünetekkel és életkorban fordul elő és az évek haladásával rosszabbodhat.
Tünetei elsősorban a lábfej és lábszár izmainak és ízületeinek gyengesége, a lábfejreflex hiánya, egyensúlyvesztés, fáradékonyság, esetenként a felső végtag, majd a belső szervek lesznek idővel érintettek.
A fejlesztéseknek hála állapota egyelőre folyamatosan javul, már pár lépésre képes a speciális, lábra készített sínben, bár nagyon hamar elfárad, emiatt aktív kerekesszék használó.

Flóra egy egyszeri lehetőséget kapva (tesztként) megismerkedhetett egy olyan robotterápiás fejlesztési lehetőséggel, aminek köszönhetően átélheti azt a fajta mozgást, amit még eddig soha.
 

Eme technika finanszírozása megterhelő a család számára, így az Alapítványhoz fordultak segítségért.
Alapítványunk gyűjtést szervez Flóra számára, hogy az ő álmai megvalósításához is hozzájáruljunk az Önök/Ti segítségével.

Az egy éves kezelés ára 1.760.000 forint. A család és alapítványunk terve egy 3 éves komplex robotterápiás fejlesztés megvalósítása. Tehát az elérni kívánt célösszeg: 5.280.000 Ft.
Egyelőre az ő betegségére még nem létezik gyógyszeres vagy egyéb teljes gyógyulást kínáló kezelés, tehát céljuk az izomfejlesztés, az idegek stimulálása.

A Flórának szánt segítségeket az Alapítványunk számlájára várjuk, kérjük a közleményben feltétlen tüntessék föl „FLÓRA” nevét.
Hálás köszönettel!

Együtt a Kisangyalokkal
OTP bank
Számlaszám: 11733027-28360616-00000000
Közleménybe: Flóra
TransferWise segítségével online külföldről
IBAN: HU77 1173 3027 2836 0616 0000 0000
BIC (SWIFT) Code: OTPVHUHB"

Élő adás