2018. November 21. Szerda  Olivér

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Vasárnap Ezer Lámpás Éjszakája, hogy mindenki hazataláljon

Az eltűnt gyermekek világnapjához kapcsolódóan 8. alkalommal kerül megrendezésre az Ezer Lámpás Éjszakája jótékonysági koncert- és programsorozat országszerte. Kecskeméten hagyományosan a város főterén lesznek a programok.

Záráskor az esemény fénypontjaként pedig világító lufit engedünk a magasba, hogy megmutassuk a hazavezető utat az eltűnteknek.

További program: GYERMEKNAPI játékos IDŐUTAZÁS a főtéren… Megidézve elődeink életét, érdekes, új ismeretekkel, a legügyesebbeket és legokosabbakat is próbára tevő játékos feladatokkal, táncos – zenés – énekes műsorral várunk mindenkit, aki volt gyerek vagy most is az és szeretne játszani, kikapcsolódni ezen a reményeink szerint múltidéző-jövőbenéző, kalandos napon.

Helyszín: Főtér | 2018. május 27. (vasárnap) - kezdés: 17:00 óra

FELLÉPNEK

BRYAN ADAMS TRIBUTE BAND (akusztik) 18:00

Takács Attila (gitár), Csákvári László (ének, gitár), Nagy László (dobok), Nagy “Liszt” Zsolt (billentyűk, vokál), Tóth Csaba (basszusgitár) A Room Service zenekar az első Bryan Adams tribute band volt Európában. A banda Bryan Adams dalait tárja a közönség elé, megpróbálva visszaadni a Kanadai énekes koncert hangulatát.

PATIKADOMB 19:00

A Patikadomb elnevezésű formáció 2013 novemberében kezdte meg működését. Az akkor még három embert (Ujvári Gyula, Dobos Gábor, Somogyvári Dániel) számláló együtteshez még az év végén csatlakozott Kátai Tamás. A zenekar stílusát tekintve különféle zenei hatásokból építkezik. Az alternatív rock, az electronika, és a pop elemei egyaránt megtalálhatóak zenéjükben. 2014. január 29-én jelent meg a banda első EP hosszúságú hanganyaga, Nefelejcsutca címmel.

PETRUSKA 20:15

Petruska András dalszerző-énekes a magyar folklór motívumokat az angolszász rock, valamit a tánczene elemeivel ötvözi.Szuggesztív, közvetlen, humoros előadásmódjával, valamint virtuóz gitárjátékával Petruska meghatározó szerepelője a hazai fiatal zenészgenerációnak. Dalszerzői teljesítményéért 2015-ben Artisjus Junior-díjra jelölték.

SINGH VIKI 21:00

A Rising Star tehetségkutató által vált ismertté, ahol az ötödik helyen végzett. Azóta több alkalommal láthattuk a Red Bull Pilvaker és A Dal (Eurovision Hungary) színpadán, 2015-ben néhány hónapra a TV2 Édes élet című reality műsorában betekintést nyerhettek a nézők Viki mindennapjaiba.

 

21:30
ENGEDJ FEL TE IS EGY LUFIT!

Műsorvezető: Müller Attila

 

Élő adás