2020. Február 25. Kedd  Géza

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

VER-BAU: Másodszor is elhozták a sokat érő címet

A kecskeméti székhelyű cég újra kiérdemelte a "MEGBÍZHATÓ MUNKAADÓ 2019-2020" megtisztelő elismerést. 
 

A munkaerőhiány élesedésével egyre nagyobb kihívást jelent a cégek számára, hogy munkavállalóikat ne csak anyagilag ismerjék el, hanem a lehető legvonzóbb munkakörnyezetet teremtsék meg számukra, vagyis egy olyan munkahelyet, ahol minden nap jó dolgozni.
A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara immáron második alkalommal tartotta méltónak e cím elnyerésére a kecskeméti VER-BAU-t. A május 7-i ünnepélyes díjátadón kihangsúlyozták, hogy a cím odaítélése folyamatos törődést igényel a vállalatok részéről, hiszen a kitüntetés mindig csak 2 évre szól, ezt követően újra "bizonyítani" kell.

Hamar felismertük, hogy egy a versenyszférában nap mint nap sikeresen teljesíteni akaró építőipari cégnek, egy állandó, szakmailag ütőképes és folyamatosan fejlődő csapatra van szüksége. A "MEGBÍZHATÓ MUNKAADÓ" díj kritériumai egybecsengnek a mi ars poeticánkkal, miszerint egy munkavállaló-barát környezetben lehet tartósan és stabilan az élvonalban maradni. -hangsúlyozta Weninger Richárd ügyvezető.

A győztes cégnek a díj elnyeréséhez számot kellett adni a javadalmazásra, a szociális-jóléti juttatásokra, az egészség-és munkakörülményekre, a képzésre és továbbképzésre, valamint a fejlődési lehetőségekre vonatkozó irányelveiről és azok gyakorlati megvalósulásairól is.

Élő adás