2022. December 5. Hétfő  Vilma

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Vigadalom a Melinda Parkban

Közösségi mozi, nosztalgia percek, cimbalom műsor és főzőverseny a szombati Hi! Kecskemét Szeleifalusi Vigasságon. Radics Sándor cimbalom művész előadása, Pál Attila operettműsora, a Nova Prospect koncertje és Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar showja szórakoztatja a közönséget.

Szombaton rendezték meg a már hagyománnyá vált Szeleifalusi Vigasságot a Melinda parkban. Egészen estig színes programsorozat várja az ellátogatókat.

Dr. Szeberényi Gyula Tamás országgyűlési képviselő Petőfi Sándort idézve nyitotta meg az idei vigasságot. Elmondta, mindig nagy jelentősége van a közösségeknek, akár a legkisebb közösségre a családra gondolunk, de akár a nagyobbra, a lakóközösséget, egy-egy városrész közösségét, vagy a nemzet közösségét vesszük figyelembe. Ilyen nehéz időszakban, amiben most vagyunk a gazdasági válság, az energiaárak, amilyen nehézségek vannak most a világban és így Kecskeméten is, így különösen felértékelődnek ezek az egymást segítő közösségek, úgyhogy ezért különösen fontosak így ősszel ezek a családi rendezvények.

- A gyerekekre és a felnőttekre is gondoltunk a színes programokkal. Bízom benne, hogy a reggeli borús idő után nemsokára kisüt a Nap, úgyhogy mostmár csak a közönséget várjuk -  mondta Sipos László a városrész önkormányzati képviselője.

A programok egészen estig tartanak, úgyhogy még nem késő elindulni.

Élő adás