2020. Október 21. Szerda  Orsolya

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Visszatérhettek az iskolába a Kandó és a Kada diákjai, pedagógusai

Visszatérhettek a Kandó Kálmán és a Kada Elek Technikumba a még korábban karanténba került diákok és pedagógusok. Rájuk még a 14 napos otthonlét vonatkozott, ez idő alatt digitális formában folyt az oktatás.

Lejárt a karanténja a Kandó Kálmán és a Kada Elek Technikum diákjainak és oktatóinak – erősítette meg a hírt Ignácz Bence a Kecskeméti Szakképzési Centrum főigazgatója.

A Kandóban szeptember elején, a Kadában pedig a hónap közepén rendelték el a járványügyi megfigyelést. A két hét alatt a tanulók digitális formában tanultak, az érintett oktatók pedig ugyanebben a formában tanítottak. Az iskolában lévő osztályoknak órarend szerint, kivetítő segítségével tartották meg az órákat a járványügyi megfigyelés alatt álló pedagógusok.

Ignácz Bence azt is megírta, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériuma által létrehozott iskolai intézkedési tervek biztosítják, hogy szükség esetén valamennyi iskolájuk egyik napról a másikra zökkenőmentesen át tudjon állni a digitális oktatásra.

Élő adás