2020. Január 22. Szerda  Vince

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Megjelent a Hírös Históriák tavaszi száma és a Hírös Gazdaság különkiadása

Két új kiadvánnyal bővül a Kecskeméti Médiacentrum tavaszi palettája. A Hírös Históriák, a város legnépszerűbb helytörténeti magazinja mellett, Kecskemét 650 éves születésnapja alkalmából a Hírös Gazdaság összefoglalja a közel 800 milliárdra rúgó kecskeméti fejlesztéseket.

Rengetegen érdeklődtek az elmúlt hetekben a Hírös Históriák tavaszi száma felől. Nekik és minden érdeklődő számára jó hír, hogy  már elérhető a Kecskeméti Televízió szerkesztőségében az ingyenes magazin, mely olyan történeteket ír le, mint például Erzsébet királyné felolvasónőjének, Ferenczy Idának élete, az első kecskeméti közpark létrejötte, melyben Gyenes Mihálynak, a város tekintélyes polgárának is nagy szerepe volt, vagy épp a Széchenyiváros 50 évvel ezelőtti építése. A helytörténeti magazin korabeli képekkel és adatokkal támasztja alá Kecskemét múltját és jelenét.

Párhuzamosan a Hírös Históriákkal a Gazdasági Magazin jubileumi különkiadásaként megjelent Újabb aranykor című kiadványa, a város 650. évfordulójára a 800 milliárd forintra rúgó kecskeméti fejlesztéseket szedi egy csokorba időrendi sorrendben. Mindkét kiadvány a Kecskeméti Televízió titkárságán, a Szabadság tér kettő alatt ingyenesen beszerezhető.

Élő adás