2022. December 5. Hétfő  Vilma

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Böjte Csaba az ÉlŐvíz szerdai adásában - Videóval

Szerdán, augusztus 10-én, 20 órától ismét jelentkezik az ÉlŐvíz című vallási magazin a Kecskeméti Televízióban, a műsorban többek között interjút láthatnak Böjte Csaba ferences szerzetessel, aki a bugaci Hittanya vendége volt.

Az augusztusi adás középpontjában Mária mennybemenetele, Nagyboldogasszony ünnepe áll, melyet augusztus 15-én ünnepel a katolikus egyház. Görbe László piarista plébános kalauzol el minket a témában.

A bugaci Hittanya lelkigyakorlatos táborban is járt az ÉlŐvíz stábja, ahol közel 200 fiatal sátorozott együtt. Az egyhetes táborban részt vevő gyerekek és fiatalok a lelki feltöltődés mellett közelebbről megismerhetik a természetet és önmagukat, immár 31 éve.

A lelkigyakorlatos táborban Böjte Csaba ferences szerzetes is tartott előadást és celebrált szentmisét, vele láthatnak egy bölcs és elgondolkodtató interjút.

A magazinnak ebben az adásában Nagy Henrietta református lelkipásztor segítségével megismerjük, mit szól a Szentírás a pihenésről.

Az ÉlŐvíz vallási magazin augusztus 10-én, szerdán, a Híróra után látható a Kecskeméti Televízióban 20.00 órai kezdettel. A műsor bármikor újra megnézhető a Kecskeméti Televízió honlapján és youtube-csatornáján.

Élő adás