2022. December 5. Hétfő  Vilma

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Ma este újra ÉlŐvíz

Ma este, a Híróra után 8 órától látható ÉlŐvíz című vallási magazinműsorunk új adása a Kecskeméti Televízióban. Mutatjuk, mivel készültünk!

Színes kedvcsináló összeállítást láthatnak az Ez az a nap! című zenés dicsőítő eseményről, melyre július 23-án több tízezer embert várnak a nemzet stadionjába, a budapesti Puskás Arénába. Műsorunkban megszólal mások mellett két fellépő zenész, Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere, valamint Csiszér László kecskeméti kötődésű keresztény énekes, dalszerző.

Júliusi adásunk középpontjában a gondviselés fogalma áll: erről ad rövid tanítást dr. Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek, majd a hegyi beszéd egy gyönyörű részlete alapján erről beszél Mike Sámuel baptista lelkipásztor.

Bepillanthatunk az ortodoxia világába is: Borisz atya, a kecskeméti Szentháromság templom parókusa mesél életéről, papságáról és a szívéhez legközelebb álló ikonról.

Végül Szarka Balázs, az Univer alapító-vezetője vall tragikus családi történetéről, és arról, hogyan éli meg azt református hitéből táplálkozva.

Tartsanak velünk!

(A műsor bármikor újra megnézhető a Kecskeméti Televízió honlapján és youtube-csatornáján.)

Élő adás