2020. Április 4. Szombat  Izidor

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Frontok jönnek, mennek

Hétfőre virradó éjszaka országszerte viharossá fokozódhat az északnyugati szél, és napközben is többfelé lehetnek erős lökések, majd estére mérséklődik a légmozgás. Változóan felhős-napos idő ígérkezik, kisebb eső, zápor főként hajnalban délen alakulhat ki. Délután 7-13 fok valószínű.

Kedden kezdetben naposabb, délután felhősebb idő várható, estefelé az északi tájakon kisebb eső, futó zápor is előfordulhat. Élénk, néhol erős lökések kísérhetik a déli-délnyugati szelet. A csúcshőmérséklet 11 és 17 fok között alakul.

Szerdára egy hullámzó hidegfront hozhat felhős, borongós, sokfelé csapadékos időt. A késő délutáni, esti órákban az északnyugatira forduló szél is feltámad. Napközben 6-12 fokot mérhetünk.

Csütörtökön keleten lesz több felhő az égen, itt záporok is előfordulhatnak, nyugaton naposabb időre van kilátás. Az északnyugati szél ismét sokfelé viharos lehet. 4-9 fok várható. Pénteken fagyosan indul a reggel, napközben feltámad a délnyugati szél. Több lesz a napsütés, a maximum-hőmérsékletek emelkednek pár fokkal.

(idokep.hu)

Élő adás