2020. Június 1. Hétfő  Tünde

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Idén is elmarad a fehér karácsony

Úgy tűnik idén is maximum a rádióban találkozhatunk a fehér karácsonnyal, ami az időjárást illeti a következő napok enyhesége miatt 2018-ban sem havas tájjal köszönti a karácsonyt Kecskemét és környéke. 

Vasárnap marad az enyhe, többfelé szeles idő, kisebb csapadék a felhősebb Dunántúlon várható. A középső és keleti tájakon viszont hosszabb időszakokra kisüthet a nap. A csúcshőmérséklet 4 és 11 fok között alakul, északkeleten lesz hidegebb. 

Hétfőn szeles, csapadékos időjárásra készülhetünk. A nap első felében szinte országszerte esni fog az eső, délután viszont észak felől egyre inkább felszakadozik a felhőzet. Ekkor délen gyenge eső, máshol már csak szórványos záporok várhatóak. A északnyugati szél többfelé megerősödik. Napközben 4-7 fokot mérhetünk.

Karácsony első napján többfelé lehet ismét fagyos a reggel. Napközben a változóan felhős-napos idő mellett elszórt hózáporok alakulhatnak ki. A nyugatias szél élénk, helyenként erős lesz. A csúcshőmérséklet 1-5 fok között alakulhat. Karácsony második napján közepesen felhős, kissé szeles, hideg időre van kilátás.

Élő adás