2019. Október 19. Szombat  Nándor

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Kolléganőnk, Pásztor Andrea meseregénye a Zöld gyerekkönyvek között

Kolléganőnk meseregényét is beválogatták a Zöld gyerekkönyvek közé! Az Égigérő könyvek blog a II. Globális Klímasztrájk Napja alkalmából állította össze az 55 hazai és nemzetközi könyvből álló listát, melyen Pásztor Andrea, A platánfa álma című meséje is helyet kapott.

Beválogatták a Zöld könyvek közé a Kecskeméti Médiacentrum munkatársa, Pásztor Andrea első meseregényét, amelyet tavaly adott ki a Kecskeméti Televízió.

Az Égigérő könyvek blog az 55 hazai és nemzetközi kötetből álló listát a II. Globális Klímasztrájk Napja alkalmából állította össze. Így olyan szerzők alkotásai között szerepelhet a mese, mint Gerald Durell, Lázár Ervin, Bálint Ágnes, Berg Judit vagy épp Wass Albert.

A listát az olvasók ajánlásai alapján állították össze, így az elismerés még nagyobb az írónő számára. A válogatás célja, hogy minél több szülőnek segítsenek abban, hogy környezettudatos gyerekeket nevelhessenek. Megismertessék a gyerekekkel a világot, mely körbeveszi őket, személyes példamutatásukon túl okos mesék, ismeretterjesztő könyvek segítségével tanítsák meg, hogyan tudjuk megőrizni a Földünket.

A platánfa álma egy szívhez szóló történet, mely elmeséli, hogyan lett egy pici lány egy öreg platán Egyetlenegy Legeslegjobb Örök Barátja.

Élő adás