2018. Szeptember 19. Szerda  Vilhelmina

13°C / 28°C

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

35 éves a Kecskeméti Városszépítő Egyesület

Fennállásának 35. évfordulóját ünnepelte kedden a Kecskeméti Városszépítő Egyesület, melyet többek között ünnepélyes vacsorával ünnepeltek a Cifrapalota dísztermében.

A Kecskeméti Városszépítő Egyesület 1983. szeptember 12-én alakult meg hivatalosan. Fennállásának 35. évfordulóját március 6-án kedden ünnepelték az egyesület tagjai, többek között a városvezetéssel és a kecskeméti vallási élet kiemelkedő szereplőivel.

Király József, önkormányzati képviselő és a KVSZE elnöke a Kecskeméti Televízió kérdésére elmondta: idén azt a figyelemfelhívást tartja az egyik legfontosabbnak, hogy a város lakossága saját maga figyeljen oda környezetére, és a lakóingatlanát övező zöld területekre. A Rákóczi útra szintén különös figyelmet szeretnének fordítani az elkövetkezendő időkben.

Szemereyné Pataki Klaudia, polgármester beszédében bejelentette: idén elkezdődik Kecskemét patinás épületének, vagyis a Városházának a felújítása is.

Az eseményről és az egyesület eddigi működéséről, jövőbeni terveiről további részleteket később olvashatnak hírportálunkon.

Élő adás