2019. Július 24. Szerda  Kinga, Kincső

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

A Big Mac, és ami mögötte van - Meki Minőség Mustra Kecskeméten - Videóval!

Nincs a világon ember, akit ne foglalkoztatnának a McDonald’s titkai. De mi van akkor, ha nincsenek is titkok? Ha hús-vér emberek termelik meg mindazt, ami a gyorsétterem-lánc termékeibe kerül?  Tessék elképzelni, hogy nem csak léteznek, de még találkozni is lehet velük! Például Kecskeméten, szeptember 15-én (szombaton), a Mcdrive-ban.

Hol lenne jobb helyen egy Meki mustra, mint Kecskeméten? Ezt meg kell nézni mindenkinek, a kecske rúgja meg! Szeptember 15-én az Izsáki úti Mekiben  bárki meggyőződhet arról, milyen alapanyagok kerülnek a mekis termékekbe, és kik termelik meg azokat. Mert, valljuk be, igen kevesen tudják, hogy a McDonald’s ételeiben felhasznált alapanyagok nagy része, a csirkehús, a tojás, a hagyma, a méz, valamint a saláta, a koktél-paradicsom, a ketchup paradicsom, vagy a marhahús jelentős része hazai termelőktől, gazdáktól származik.

Márpedig ezekből jó sok kell, így a vállalat immáron 30 éve a magyar mezőgazdaság fontos szereplője. Hogy minél többen meglássák és megtapasztalják, hogy mi van a Big Mac, a sajtburesz és a csibefalatok mögött, a McDonald’s idén szeptemberben hat városban (Szeged, Kecskemét, Debrecen, Nyíregyháza, Gyöngyös, Budapest), hat helyszínen szervez kitelepülést, és építi fel egy-egy napra a helyi közönség számára a „Meki-piacokat”.

Így jutnak el szeptember 15-én (szombaton) Kecskemétre a magyarországi éttermek számára is alapanyagot szállító partnerek, hazai termelők, hogy bemutatkozzanak a nagyközönségnek.

A piac hangulatát idéző Meki Minőség Mustrán a vendégek a piacolás hagyományai szerint személyesen nézhetik meg, megszagolhatják és megízlelhetik a választott portékát, és ha kérdésük van a zöldségek, húsok, vagy akár tojás eredetét illetően, akkor a szakemberektől, illetve maguktól a termelőktől kapják meg a választ.

HIRDETES_CIKK_KOZEPERE_BESZURVA

Élő adás