2020. Augusztus 13. Csütörtök  Ipoly

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

A család a legjobb csapat - Videóval

A család a legjobb csapat. Ez a kijelentés rajzban is kifejezhető. Ezt bizonyították be azok a tanulók, akik a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület rajzpályázatán részt vettek. A fiatalok munkáiból készült kiállítás ma nyitotta meg kapuit a Bozsó Gyűjteményben.

Együtt a család a képeken. Volt, aki egy nagy ölelést, volt, aki a játszótéren eltöltött pillanatokat örökítette meg saját rajzán. A háziállatok is a családhoz tartoznak a fiatalok szerint. Alsós és felsős gyerekek 2 kategóriában mutatták meg, hogyan is néz ki az ember legjobb csapata, a család. Közel 100 pályamű érkezett a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület rajzpályázatára.

Péntek délután nyitotta meg kapuit a pályaművekből összeállított kiállítás a Bozsó Gyűjteményben. A gyerekeket Loránd Klára, a Bozsó Gyűjtemény igazgató kurátora és Lévai Jánosné önkormányzati képviselő köszöntötték. A megnyitó gondolatokat követően a legügyesebb művészek átvehették díjaikat. Ahogy az lenni szokott, itt is felért már a részvétel is egy nyereménnyel, a kiállítás pedig gyereket, felnőttet egyaránt emlékeztet arra, a közös családi kincseskamra kulcsa ott lapul mindannyiunk zsebében.

Élő adás