2020. Február 23.   Alfréd

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

A Kecskeméti Campus is bemutatkozott az EXPO REAL 2019 kiállításon

A Kecskeméti Duális Oktatás Zrt. a Nemzetközi Befektetési Ügynökség (HIPA) meghívására, társkiállítóként képviselte Kecskemét egyik kiemelkedő fejlesztését, a CAMPUS beruházást az EXPO REAL 2019 kiállításon. Az eseményt 2019. október 7-9. között rendezték meg Münchenben.

A CAMPUS beruházás egyik célja, hogy Kecskemét Nyugati Kapu fejlesztési övezetében egy olyan szellemi és infrastrukturális központ jöjjön létre, ahol a XXI. századi technológiai megoldások mellett a szolgáltató ipar szereplői is megtalálhatják helyüket. Egy olyan helyszín, tudásközpont, ahol Kecskemét város, a Neumann János Egyetem és a szolgáltatóipar szereplői egymással együttműködve, egymás céljait támogatva kutatási és fejlesztési projektekben működnek közre.

Az EXPO REAL kiállítás a nemzetközi ingatlan- és befektetői piac nélkülözhetetlen találkozóhelye, amely a müncheni vásárterületen 1998 óta látja vendégül három napra a szakma egészét. Európa egyik legnagyobb ilyen jellegű B2B kiállításaként a legjobb feltételeket kínálja a hatékony kapcsolatépítéshez. A színvonalas konferenciaprogram az ingatlanberuházások területén az új trendekre, innovációkra fókuszál. Megtalálható az ingatlanipar teljes értékesítési folyamata a fejlesztéstől, a finanszírozáson, a megvalósításon át a marketingeszközök bemutatásáig. Az EXPO REAL résztvevői között megjelennek projektfejlesztők, projektmenedzserek, befektetők, finanszírozók, tanácsadók, ingatlanközvetítők, építészek, tervezők, Corporate Real Estate-menedzserek, gazdasági régiók és városok.

KEDO Zrt. az EXPO REAL kiállításra számos szakmai anyaggal készült. Tarnóy Anna a beruházás projektmenedzsere 2019. október 8-án az „Emerging Cities, Regions in Momentum” szakmai kerekasztal beszélgetésen kapott lehetőséget, hogy a CAMPUS projekt és Kecskemét Város fejlesztéseit nemzetközi szinten bemutassa és a különböző befektetési és együttműködési lehetőségeket prezentálja.

Élő adás