2020. Április 9. Csütörtök  Erhard

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

A Kecskeméti Médiacentrum munkatársai vért adtak Gereben Lívia gyógyulásáért

Minden csepp vérre szüksége van most Gereben Líviának, a kecskeméti kosaras tehetségnek ahhoz, hogy megnyerje élete legnagyobb csatáját a vérrák ellen. A Kecskeméti Médiacentrum munkatársai pedig a sportoló segítségére siettek, felhívva mindenki figyelmét arra, hogy most nagyon fontos az összefogás, életet kell menteni!

Közösen sétáltak át a Kecskeméti Médiacentrum munkatársai a  Kecskeméti Területi Vérellátó épületébe ma (csütörtökön), hogy segítsünk Gereben Líviának megvívni élete legnagyobb harcát. A kecskeméti kosarasnál májusban diagnosztizáltak leukémiát. Pár hete azt ígérte, hogy harcolni fog, és meggyógyul. Mi pedig ebben támogatjuk a fiatal tehetséget.

- Mint médiacentrum eddig azt gondolom, hogy a nyilvánosság erejével tudtunk segíteni, és mindig nagy öröm számunkra, hogyha ez tettekben is megnyilvánul. Lehet az akár egy játékgyűjtő akció, vagy egy ilyen véradás, mint a mai, ami egy irányított véradás, Gereben Lívia javára - mondta Kozák Polett, a Kecskeméti Televízió főszerkesztő-helyettese.

Lívia nehéz helyzete minden kollégát megrendített. Sokan elmentünk hát vért adni, volt olyan munkatársunk is, aki életében először adott vért.

- Bár még soha nem adtam vért, Líviáért mindenképpen meg akartam tenni, mert megérintett a sorsa, és szeretném, ha meggyógyulna.  Azzal, hogy összefogtunk a kollégákkal, példát is szeretnénk mutatni minél több embernek, hogy jöjjenek el és adjanak vért, mert Líviának most nagyon nagy szüksége van rá -  hangsúlyozta Pásztor Andrea,a Hírös.hu felelős szerkesztője.

A Kecskeméti Médiacentrum célja tehát nem más, minthogy segítsen Líviának, és hogy felhívja az emberek figyelmét, nagy a baj, itt az idő az újabb összefogásra.

Lívia mielőbbi gyógyulásához, felépüléséhez a kezelés folyamán többször vérre van szüksége. Ahhoz, hogy a vérellátás folyamatos és biztosított legyen kérünk mindenkit, aki teheti, hogy IRÁNYÍTOTT VÉRADÁSSAL adjon vért legyen az bármilyen vércsoport!

A véradásra az alábbi információkra lesz szükség:Név: GEREBEN LÍVIA
Születési hely, idő: KECSKEMÉT, 1999.11.05.
TAJ szám: 116614609
Vércsoport: 0 RH+
Intézmény: DÉL PESTI CENTRUMKÓRHÁZ
ORSZÁGOS HEMATOLÓGIAI ÉS INFEKTOLÓGIAI INTÉZET
BUDAPEST, SZENT LÁSZLÓ KÓRHÁZ 22 ÉPÜLET
1097 ALBERT FLÓRIÁN ÚT 5.

 

Élő adás