2020. Február 23.   Alfréd

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

A tragédia almáspitéje nem az almáspite tragédiája

Hogy mi a tragédiája egy almáspitének? Ha nem fogy el! Na, a Félegyházi Pékség termékének nem kell ettől tartania. Mert egy egyedülálló promóciónak köszönhetően a Katona József Színház is segíti a fogyását. A pitének. Nem annak, aki fogyasztja.  

Hosszú távú kulturális együttműködési megállapodást kötött a Félegyházi Pékség és a nemzetivé minősített kecskeméti Katona József Színház.  A hétfő délután bejelentett promóció az első állomása a két fél együttműködésének.

Mielőtt azt gondolná bárki, hogy messze esett az alma a pitéjétől, gyorsan leszögezzük: nem is! Ahogy a sajtótájékoztatón elhangzott, az együttműködő partnerek számára egyaránt fontos, hogy igazi, hagyományos és minőségi terméket tegyenek le az asztalra.

Apropó, az apropó:

Január 22-én, a magyar kultúra napján lesz a premierje Az ember tragédiája „junior”című előadásnak, a Kelemen László Kamaraszínházban. Ehhez kapcsolódóan indul egy nyereményjáték a Félegyházi Pékség üzleteiben, „Az ember almás sütije” címmel. Ennek nyertese pedig kulisszajáráson vehet részt a főszereplőkkel, akik Cseke Péter igazgató negyedéves színészhallgatói.

- A cél, hogy kilépjünk a színház kapuján, és a nézőink azokon a hétköznapokon se feledkezzenek a színházról, amikor épp nincs jegyük – mondta Cseke Péter, színházigazgató.

Gulyás Gergő, a Félegyházi Pékség kereskedelmi igazgatója kiemelte, a termékfejlesztések mellett, a társadalmi szerepvállalást is fontosnak tartják, a sport támogatása mellett a jövőben nagy hangsúlyt fektetnek a kultúra népszerűsítése is, melynek első lépése ez az együttműködés.

Élő adás