2018. November 21. Szerda  Olivér

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Állatorvos-hallgatók jártak a cirkuszban, Kecskeméten

Oroszlánokkal, zebrákkal, kétpúpú tevékkel, zsiráfokkal, de még elefántokkal is ismerkedhettek ma az állatorvostan hallgatói az éppen Kecskeméten állomásozó Magyar Nemzeti Cirkuszban. Sérülések nélkül megúszta mindenki a találkozót, és a diákok csupa klassz élménnyel és új információkkal térhettek haza.

Kétpúpú tevék keringőztek egy porondon a zebra haverjaikkal. Ez a látvány fogadta a KTV stábját ma Kecskeméten, a Magyar Nemzeti Cirkuszban. Egzotikus állatok igazi tárháza várta azt a több mint 100 hallgatót, akik Budapestről utaztak városunkba, hogy megismerjék az állatokat, tanuljanak a tartásukról és az állatvédelemről. Ez a program Magyarországon kuriózumnak számít, hiszen máshol nincs lehetőség arra, hogy testközelből figyeljenek meg a hallgatók például egy elefántagyart. Azonban nem csak ritkaságokkal találkoztak a fiatalok. Nagy kedvenc volt Babe, a sertés is, de a csacsik is kilendítették a cukiságmérőt.

Jövő hét vasárnapig vendégeskedik Kecskeméten a cirkusz, melynek műsoraiban akár fehér oroszlánokkal is találkozhatunk. Vagy éppen a látogatók egyik nagy kedvencével, az állatpark új tagjával, az éppen 2 hónapos, Goldi nevű bébi púpos tevével.

Élő adás