2019. Július 24. Szerda  Kinga, Kincső

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Schwarzeneggerék Kecskeméten forgatják a Terminátor 6-ot

Négy napon keresztül dolgozik a kecskeméti Mercedes-Benz Gyárban a stáb. Még statisztákat is a munkások közül toboroznak.

Szeptember 21. és 23. között, illetve még egyszer, 30-án a kecskeméti Mercedes-Benz Gyárba költözik az új Terminátor-film csapata, tudta meg a Bors. A négy forgatási napon a rendező Tim Miller és a stáb a hatalmas csarnokkomplexum karosszériaüzemében forgat majd. 

A filmesek még a gyár dolgozói között is keresnek statisztákat, 10–20 ezer forint közötti fizetségért cserébe. Információink szerint a forgatás helyszínéül szolgáló üzemrészeken ezekben a napokban leáll a gyártás is, de ez a gyár produktivitását vélhetően nem befolyásolja. 

Azt pontosan nem tudni, a színészek közül kik érkeznek majd a hírös városba, illetve hogy pontosan milyen jelenetek otthona lesz az üzem. Ludvig Orsolya, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. kommunikációs igazgatója is csak szűkszavúan válaszolt a Bors megkeresésére.

A filmet az a Tim Miller rendezi, akinek a Deadpoolt is köszönhetjük, de IMDb-n egyelőre csak annyi szerepel, hogy cím nélküli Terminátor reboot, de a film közvetlenül kapcsolódik majd a Temrinátor 2-höz figyelmen kívül hagyva a többi produkciót. Sarah Conort Linda Hamilton alakítja.

Arnold Schwarzenegger már július 30-tól Magyarországon tartózkodik.

(Forrás: Bors.hu; 24.hu)

Élő adás