2020. Február 23.   Alfréd

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Az anyuka kezére csukódott a buszajtó, miközben gyermekének segített leszállni

Kétéves kislányával utazott egy anyuka a helyi járatú buszon, amikor egymás kezét fogva leszálláshoz készülődtek. Anyuka leszállt, a kislány még fent állt, a buszajtó pedig rácsukódott az édesanya kezére, aki még mindig fogta kislányának kezét. Az anyuka felháborodott posztot írt a Facebookra, hívta a Volánbuszt is, de egyelőre csak a közösségi oldal olvasói reagáltak.

Egy felháborodott édesanya posztolt a Kecskeméti Gyorshírek Facebook csoportba. A bejegyzés szerint november 7-én a Műkertváros felé közlekedő, a Volánbusz által üzemeltetett 3-as számú helyi járatú autóbuszon történt vele a fájdalmas eset. A 16:05-kor Műkertvárosba tartó busz vezetője, becsukta a jármű ajtaját, miközben ő leszállt, kétéves gyermeke kezét fogva.

A problémát az jelentette, hogy az anya már lent állt, kétéves gyermeke még fent a buszon, édesanyja kezét fogva. A bejegyzés szerint ekkor csukódott be köztük az autóbusz ajtaja, odacsukva, beszorítva az anya kezét. A buszon álló gyermek „bepánikolt”, lent álló anyja kétségbeesett, majd a sofőr kinyitotta az ajtót. Az anya levette gyermekét a buszról, a busz pedig elment.

A anyuka, a poszt szerint azóta is hiába hívja a busztársaságot, nem kap választ arra, hogyan és miért történt meg velük ez az eset, sokkal rosszabbul is végződhetett volna.

Kérdéseinket elküldtük a busztársaság illetékeseinek is, amint válaszolnak, közöljük:

A kérdésünk az lenne, értesítette-e önöket az esetről a buszsofőr, aki Kecskeméten 2019. november 7-én a 3-as számú, Műkertvárosba tartó helyi járatú autóbuszt vezette 16 óra körüli időben, elérte-e önöket a kétségbeesett édesanya, aki a Facebook poszt szerint telefonon próbálta felvette társaságukkal a kapcsolatot. Továbbá: lesz-e bármiféle következménye a történteknek akár a sofőrre, akár a panaszosra nézve?

A témáról bővebb összeállítást a Kecskeméti Televízió hétfő esti Hírórájában láthatnak majd!

Élő adás