2019. December 15.   Valér

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Befejeződött a Családok Átmeneti Otthonának korszerűsítése és külső férőhely kialakítása

Befejeződött a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület által működtetett Családok Átmeneti Otthonának energetikai korszerűsítése és külső férőhellyel történő bővítése. A fejlesztés 38,18 millió forintos vissza nem térítendő Európai Uniós támogatással valósult meg.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület az EFOP-2.2.3-17-2017-00005 azonosító számú „Híd az otthonomhoz: Korszerűsítés és külső férőhely kialakítás a kecskeméti Családok Átmeneti Otthonában a családok önállósága érdekében” című projektje keretében a Kecskemét, Hoffmann János u. 11. szám alatt működő Családok Átmeneti Otthonának energetikai korszerűsítését valósította meg és a Hoffmann János utca 9. szám alatt két új külső férőhellyel bővítette az intézményt.

A fejlesztés keretében sor került az intézmény homlokzati és födém hőszigetelésére, homlokzati nyílászáró-cserére, gázkazán-cserére és részleges akadálymentesítésre, valamint napelemes energetikai rendszer kialakítására.

A külső férőhelyek kialakítása épületrész-felújításával történt meg Kecskeméten a Hoffmann János utca 9. szám alatt, amely lehetőséget teremtett a Családok Átmeneti Otthona új szolgáltatáselemmel történő bővítésére.

Élő adás