2018. Október 18. Csütörtök  Lukács

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Bemutatkozott a BÁCSVÍZ a CSIPERÓN

Kiállította és bemutatta elektromos autóit a BÁCSVÍZ Zrt. a CSIPERÓ Fesztiválon. A fiatalok sorra érkeztek a pavilonjukhoz, hogy szemügyre vegyék a járműveket.

Színezőkkel, rajzolással, kvíz kérdésekkel, játékos vetélkedőkkel és ajándékokkal várták a BÁCSVÍZ Zrt. munkatársai a gyerekeket ma a CSIPERÓ Fesztiválon. A legtöbb érdeklődőt azonban teljesen más vonzott. Egy különleges technológiát mutattak be a jövő nemzedékének, az elektromos autókat. Jelenleg 7 darab ilyen járműve van a cégnek, és ezek használhatóságáról és környezettudatosságáról beszéltek a fiataloknak.

- Ezek zéró emissziós járművek, tehát nem szennyezik a környezetet, csendesen, gyakorlatilag hang nélkül futnak, és nem bocsájtanak ki káros anyagokat. Ez az egyik része, a másik része pedig az, hogy nagyon költséghatékonyak, nagyjából hatodából mennek, mint a belső égésű társaik, tehát komoly költség megtakarítást eredményez a cégnek - mondta a Temesvári Péter, a BÁCSVÍZ Zrt. fejlesztési vezetője az autókról.

A gyerekek bele is ülhettek az elektromos autóba, illetve a kvízjátékon legtöbb pontot elérők között két gyermeket sorsoltak ki, akik mehettek egy-egy kört a városban a zöld autókkal.

Élő adás