2020. Február 23.   Alfréd

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Bemutatta programját a Jobbik Kecskeméten

Bemutatta programját a Jobbik Kecskeméten. A Malom Bevásárlóközpont elé pakolták ki standjukat, ahol szórólapokat és kokárdákat osztogattak.

Szórólapot és kokárdákat osztogatott a Jobbik ma délután Kecskeméten. A párt azért érkezett a hírös városba, hogy bemutassa programját, amelyet az Európai Parlamenti választásokra készített el. Gyöngyösi Márton, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselője, frakcióvezetője, és a párt elnökhelyettese a helyszínen elmondta, hogy országjárása során azt a 3+1 fontos ügyet népszerűsíti, amelyek szerintük jelenleg a legfontosabbak.

Programjukban foglalkoznak a migráció kérdéskörével, az elvándorlással, a bérfelzárkóztatás ügyével, de fellépnek a korrupció ellen, és kiállnak az autonómia mellett a határon túli magyarok kollektív jogainak védelme érdekében. De mint mondta, szeretnének fellépni az álhírek terjesztése ellen Európai Uniós szinten is. A standolás után egy flashmobot tartottak a Mediaworks épülete előtt, majd egy lakossági fórumra várták a helyieket a Jobbik kecskeméti irodájában. Gyöngyösi Márton azt is hangsúlyozta, hogy összeállt a párt Európai Parlamenti választási listája.

Élő adás